OM OS

CMC 2014 A/S

CMC er en moderne maskinstation- og entreprenørvirksomhed placeret på Sjælland. Virksomheden blev dannet i 1981 af Claus Møller Christensen og dækker alle opgaver inden for landbrug og entreprise. I starten var hovedfokus på landbruget, men op gennem 1990erne kom der flere og flere entreprenøropgaver til. I dag er der ca. 33 ansatte og virksomheden drives i fællesskab af Claus Møller Christensen og sønnen Rasmus Møller Christensen.

Hos CMC er kombinationen af en moderne maskinpark, dygtige medarbejdere, samt stor erfaring med til at sikre, at kvaliteten af det udførte arbejde er kompromisløs. Med base i både Svinninge, Tornved og Ringsted dækker virksomheden hele Sjælland med både landbrugs- og entreprenørarbejde.

CMC tror på, at positive og udadvendte medarbejdere er med til at optimere arbejdsgangen. CMC er altid klar til at tage nye udfordringer op og er ikke bange for at imødekomme nye opgaver og projekter.

Som en del af entreprenørafdelingen blev virksomheden Fib-X etableret i 2015. Fib-X arbejder med alle opgaver inden for fiberetablering – et arbejdsområde vi har stor erfaring med. Læs mere her.

 

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte CMC på tlf. 59261212