CMC Maskinstation udvider ved Ringsted

Claus Møller Christensen har købt en maskinstation ved Ringsted. Fire mand plus maskiner følger med.

Tendensen i landbruget er større og større bedrifter. Og så må en maskinstation følge med. Ud fra den tankegang sagde Claus Møller Christensen ja tak, da han blev spurgt, om han ville overtage en maskinstation ved Ringsted.

Som indehaver af CMC Maskinstation & Entreprenør i Gudmandstrup kendte Claus Møller Christensen i forvejen til Pilevangsgårdens Maskinstation i Sigersted lige uden for Ringsted. De to firmaer har arbejdet sammen om forskellige opgaver i mange år. Og da Ole Larsen på Pilevangsgården gerne ville trappe lidt ned på grund af alder, var det naturligt at spørge i Gudmandstrup, om man var interesseret.

Den formelle overtagelse foregik den 26. marts, men Ole Larsen bliver i firmaet i en periode for at sikre en gnidningsfri overgang. CMC har ved købet overtaget hele Pilevangsgårdens maskinpark, og fire fastansatte medarbejdere har sagt ja til at følge med over i CMC.

Maskiner og ansatte bliver dog i Sigersted – tæt på kunderne. For med til handlen hører naturligvis også Sigersted-virksomhedens kundekartotek.

Claus Møller Christensen har i forvejen otte mand beskæftiget i landbrugsdelen af CMC, men kommer altså nu op på 12.

CMC Maskinstation dækker et stort geografisk område af Sjælland

Geografisk betyder opkøbet en udvidelse mod syd. Men derudover handler det også om at øge virksomhedens omsætning. Store landbrug kræver store maskiner, som igen kræver en forretning af en vis størrelse.

Blandt Claus Møller Christensens specialer er det helt store gylleudlægningsudstyr, hvor CMC også har opgaver uden for nærområdet – der er kunder så langt væk som Gilleleje i Nordsjælland. CMC Maskinstation dækker derfor et meget stort geografisk område af Sjælland.

- Onsdag den 31. marts 2010